30 éve minőséget tervezünk
A KI-Group alapjait képező Kematechnik Mérnökiroda Kft. és az Innomontage Vállalkozó Kft. 1990 óta meghatározó szereplője a magyar felületkezelési szakmának. Cégeinket a már akkor is magas szakmai körökben elismert Madár Pál és Madárné Bognár Mária többségi tulajdonosokként alapították.

Felületkezelő Szakközpontunkat ezen két cég együttműködésével hoztuk létre 1995-ben, így a felületkezelési technológia teljes vertikumát egyedüliként tudjuk nyújtani Magyarországon.
 
 
Szeged, 1996.

Partnereink egy helyen kapnak segítséget a meglévő technológiák gazdaságos és szakszerű üzemeltetéséhez, illetve az új beruházások előkészítéséhez, meghatározásához.

Minden rendszerünket partnereink egyéni igényeire szabva (kompletten, anyagmozgatással, villamos vezérléssel) tervezzük meg és telepítjük a beruházó telephelyén.

Partnerek vagyunk a hatósági engedélyeztetés, illetve bejelentés technológiai beadvány tervének elkészítésében, illetve igény esetén a komplett engedélyeztetési eljárások lefolytatásában.

A 2005-ben alapított, dinamikusan fejlődő romániai vállalatunk az S.C. INNOTEHNIC S.R.L., amely Szatmárnémetiben áll ügyfeleink rendelkezésére.

A KEMATECHNIK Mérnökiroda Kft. és az INNOMONTAGE Vállalkozó Kft. 2020. októberében egyesült és a továbbiakban Kematechnik Innomontage Kft. néven működünk. A rendszer a gondosan válogatott, magas szakértelemmel rendelkező kollégákkal kiegészülve garantált minőséget biztosít.

Nagyszeben, 2016.
A KI-Group mára a felületkezelési ipar valamennyi ágát lefedő cégek szervezetévé nőtte ki magát. Vállalatunk stabilitását mi sem példázza jobban, minthogy a tulajdonosi kört azóta is változatlanul belföldi magánszemélyek alkotják. Madár Pál és Madárné Bognár Mária továbbra is mint ügyvezetők és tanácsdók a cég életében jelen vannak és képviselik a családi értékrendet. A 2020. októberében befejeződött egyesüléssel a generációváltás is lezárult, és az operatív feladatokat az alapítók fia, Bognár Péter György ügyvezető látja el.